Yhteystiedot

Kesksutan Hausjärven Kunnallisjärjestö
Kallentie 20
12240 HIKIÄ
040-581-6041

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Työura

Olen toiminut yli 37 vuotta Osuuspankin konttorinjohtajana Hikiässä, joten tunnen hyvin alueen ja sen kehittämistarpeet. Olen ollut työaikanani kehittämässä Hikiän alueen asuntotuotantoa ja uusien asukkaiden saamista  alueelle. Samoin tunnen alueen yritystoimintaa ja maataloutta ja olen ollut kehittämässä ja tukemassa työpaikkojensaantia alueelle.   

Eläkeaikanani olen luottamustoimieni kautta jatkanut Koko Hausjärven kunnan alueen kehittämistyötä niin kunnan valtuustossa ja kunnanhallituksessa , seurakunnassa kuin eri yhteisöissä toimien.

Hausjärven Seurakunnassa olen ollut nrljä kautta(16v) kirkkovaltuustossa ja kirkkoneuvostossa jäsenenä. ja pyrin ehdokkaana jatkamaan.Seurakunnan 400 vuotisjuhlien Juhlatoimikunnan puheenjohtajana toimin 2012.Vanhan Pappilan Remonttitoimikunnan jäsenenä olin vaikuttamassa pappilan uudistukseen ja ilmeeseen toivottavasti myönteisesti ja seurakuntalaisia tyydyttävästi.  

Minulla on myös yritystoimintaa, T:mi Esko Ihalaisen nimissä teen perunkirjoja, perinnönjakoja, kauppakirjoja, lahjakirjoja, testamentteja ja toiminnantarkastuksia. Suoritan toimeksiantoja sekä asiakkaan kotona tai kotitoimistolla osoitteessa 12240 Hikiä, Kallentie 20 kannettavalla tietokoneella ja sprinterillä saan asiakirjat heti valmiiksi asiakkaille. Ota yhteyttä puh.040-581 6041 tai sähköpostiini esko.ihalainen@kolumbus.fi.Näissä asioissa minulla on kokemusta jo työajoilta yli 37 vuodelta joten voit kääntyä luottamuksella puoleeni, minulla on vaitiolovelvollisuus asiakkaiden asioista.