Yhteystiedot

Kesksutan Hausjärven Kunnallisjärjestö
Kallentie 20
12240 HIKIÄ
040-581-6041

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

 

Minulle  tärkeää  KOSKIEN KOKO HAUSJÄRVEN SEURAKUNTAA

 

Hausjärven Seurakunnan talouden kunnossa pitäminen, niin että voimme pysyä itsenäisenä seurakuntana jatkossakin, yhteistyötä entistä enemmän tehden alueen muiden seurakuntien kanssa (Hyvinkää, Riihimäki, Loppi,) etenkin vanhustentyön, seurakuntatoiminnan  ja lasten ja nuorten sekä kiinteistöjen hoidossa  ja sovittaessa muillakin alueilla.  Yhteistyö tapahtuu pääosin vapaaehtoisesti seurakunnissa.,yhteistyöryhmissä ja henkilötasolla. 

Hausjärven kunnan eri osien tasapuolinen kehittäminen, seurakunnan eri toimialueiden ja eri toimipisteissä ja seurakuntalaisten kodeissa. Erityisen tärkeää on pitää seurakunnan perustoiminnot hyvällä tasolla ja kehittää toimintoja seurakuntalaisten lähkökohdista kuitenkin olevat  resurssit  huomioiden. 

.

Vanhusten palvelujen tason pitäminen vähintäänkin nykyisellä hyvällä tasolla ja kysynnän mukaan sitä parantaen, olkoon organisaatio mikä tahansa, vastuu on aina seurakunnalla jäsenistään.. Kaikki vanhustenpalvelun  palvelut,  on oltava samalla viivalla niin saatavuuden kuin hinnankin osalta. Lasten ja nuorten palvelut ovat myös tärkeät pitää riittävinä ja seurakuntalaisia tyydyttävinä, ovathan he tulevina seurakunnan jäseninä vastuussa seurakunnan toiminnasta.

Hautatoimen palvelut ovat erittäin tärkeää pitää laadukkaina ja tärkeänä osasna seurakunnan työssä. 

Jumalanpalvelus elämän pitää olla hyvin hoidettuna onhan se kirkon tärkeimpiä asioita julistaa evankeliumia ja autaa jäseniä hengellisessä asioissa.Jumalanpalveluksi pidetään kaikissa neljässä paikassa, Kirkonkylässä pääkirkolla, Oitissa, Ryttylässä ja Mommilassa. vuorosunnintaisin.

Seurakunnan kiinteistöjen hoito ja tarvittavat korjaukset tulee suorittaa huolella jotta n epysyvät kunnossa ja palvelevat seurakuntalaisia, kunnan väestön kasvua on seurattava ja tarvittaessa lisättävä palveluja siellä missä on kysyntää esimerkiksi Monnin taajaamassa tulevina vuosina ja vuosikymmeninä.

Seurakunnan henkilöstöstä on pidettävä hyvää huolta, jotta he jaksavat palvella meitä seurakuntalaisia parhaalla mahdollisella tavalla, samoin luottamushenkilöistä on pidedettävä hyvää huolta ja ajan tasalla seurakunnan kaikista toimminnoista jotta he päätöksiä tehdessään pystyusivät toimimaan seurakunnan parhaaksi. .

Hausjärven Seurakunnassa pyrin varmistamaan toiminnan jatkuvuuden muuttuvissa olosuhteissa jos tulee seurakuntayhtymät jotka hoitaisivat talouden ja henkilöstön asiat, toiminnan linja pitää päättää kirkkovaltuustossa ja kirkkoneuvostossa vuosittain ja toiminta pitää pääsoin turvata nykyiset toimintamuodot ja paikat.

ÄÄNESTÄ  MINUA  HAUSJÄRVEN SEURAKUNTAVAALEISSA NIIN PYRIN

VIEMÄÄN ESITTÄMIÄNI ASIOITA ETEENPÄIN SEURAKUNNASSA

MOTTO: VIELÄ VIRTAA RIITTÄÄ, ESKO KIITTÄÄ, KOTISEURAKUNTA KUULUU KAIKILLE.

YHTEISTYÖTERVEISIN:

ESKO IHALAINEN, HIKIÄSTÄ N:O  13